n Teoretiese en eksperimentele ontleding van 'n hidroulies aangedrewe sleeptrollie met terugvoerbeheer van spoed - Bester, Pieter Gysbert (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEng)--Stellenbosch University, 1990.