Onbillike kontraksbedinge uit ekonomiese perspektief : die ekonomiese benadering tot die reg en moontlike hervorming van die Suid-Afrikaanse reg rakende onbillike kontraksbedinge - Du Plessis, Jacques Etienne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (LL. M.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.