Onderwysersopleiding in Afrika besuide die Sahara : 'n vergelykende studie - Wolhuter, Charste Coetzee (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.