Oorgewig en vetsug : 'n empiriese ondersoek na oorsaaklike faktore by laerskool onderwyseresse in diens van die Raad van Verteemwoordigers in die Kaapse Skiereiland - Venter, Irma (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Een kopie mikrofiche.