Pastoraat aan die ouers wie se dogter buite-egtelik swanger is - Van Loggerenberg, J. H.(Johannes Hendrik),1953- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.