Privatisering as moontlike vernuwingstrategie in die onderwys - Van Deventer, C. H.(Christoffel Hermanus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.