Problematiek rondom die verstedeliking van lae inkomstegroepe - Grobbelaar, Karen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.