Promissioterapie as pastorale strategie in die hantering van verkragtingstrauma-sindroom - Pieterse, F.(Francois),1966- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.