Skoonheid en menslikheid : 'n studie van sekere aspekte van die begrip van God by N.P. van Wyk Louw - Loubser, Johann Heinrich (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.