Steniging as 'n vorm van doodstraf in die Ou Testament - Davis, D. J. (Dawie Johannes), 1965- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.