Superovulasie by herkouer kleinvee en die bepaling van die progesteroon- en luteiniserende hormoonkonsentrasies tydens die superovuleringsiklus - Van der Walt, Tina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.