Tegnieke vir die bestudering van alkaloiedproduksie deur weefselkulture van Catharanthus roseus - Kritzinger, E. M.(Erika Maria) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.