Teoretiese en eksperimentele bepaling van 'n missiel se vlerkpuntwerweltrajekte - Pool, Coenraad Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.