Terapeutiese waarde van ontlading in 'n pastorale gesprek - Genis, J. v. N.(Jacobus van Niekerk),1966- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.