Toerekeningsvatbaarheid van die sogenaamde geestesversteurde misdadiger, met spesifieke verwysing na psigoterapie en skisofrenie : 'n etiese beskouing - Pieterse, Pieter Frederick Coenraad,1964- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.