Video-ondersteunde onderrig : 'n teoretiese verkenning en 'n praktiese gevallestudie - Edwards, George Richard (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.