Voorstelle ter verbetering van die steeds onbevredigende posisie van sakedeeleienaars onder die Wet op Deeltitels, 1986 - Uys, Maritza (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (LL. M.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.