Vrygemaak om te leef : 'n ondersoek na die kognitiewe dimensie in skuldpastoraat met verwysing na die funksie van rasioneel-emotiewe terapie - Bruwer, Gideon Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1990.