Welvaart en 'simple life-style' : teologies-eties nagedink oor geloof en besittings - Van der Westhuizen, Arnoldus Christiaan,1966- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.