Werkverskaffing aan oud-gevangenes : 'n verkenningstudie van werkgewerhoudings - Du Plooy, Andre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.