Aanvullende koinonia-verbande geevalueer in die bedieningspraktyk van leraars in 'n voorstedelike ring - Thesnaar, Christoffel Hendrik,1966- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.