Amplitude en fase ruis analise van stroombane met 'n nie-lineere element wat periodies aangedryf word - Van Zyl, G. J. J.(Gideon Johannes Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.