Antonin Artaud en Georg Baselitz : 'n psigo-analitiese perspektief as konteks vir my eie skilderwerk - Louw, Johann(Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.