Antroprometriese [i.e. Antropometriese] mate en spesifieke fisiologiese parameters van rugbyspelers - Ebersohn, George F.(George Frederick) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. in Menslike Bewegingskunde) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.