Bepaling van die optimum formaldehiedbehandelingspeil vir die behandeling van plantaardige proteienbronne en die invloed daarvan op die produksie van volwasse merinohamels - Sales, James (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.