Bewaringsaksie met betrekking tot geskiedkundige gebiede en dorpsontwikkeling in Worcester - Smit, Tertius V.(Tertius Vermeulen) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.