Bewuswording en motief : 'n ekklesiologiese ondersoek en tipering van die kerkgeskiedskrywing oor die Nederduitse Gereformeerde Sendingkerk in Suid-Afrika - Breytenbach, Johannes Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1991.