Dialoog en waarheid : 'n krities-wysgerige analise van modelle van dialoog in die Westerse geestesgeskiedenis - Muller, H. P.(Hans Peter),1962- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.