Die aard en aanwending van promosiehulpmiddels by persoonlike verkope in lewensversekering : 'n voorlopige studie - Knoetze, Frederik Willem (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.