Die akkurate analise van spraak met die doel om parameters te onttrek vir die Holmes sintetiseerder - Van der Eems, B.(Bouwe) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.