Die bydrae van maatskaplike werk ten opsigte van gemeenskapstrawwe - Howes, M. F. (Marina Francina) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.