Die Christen-polisieman binne die krisissituasie van arrestasie : 'n verkennende ondersoek na die pastorale dimensie - Krige, Christman(Christman Joel),1967- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.