Die effek van vier voedingsoplossings op groei en ontwikkeling van Cucumis sativus L. cv. Casanova in waterkultuur - Van Zyl, J.(Jacques) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.