Die evaluering van skoolgereedheid met spesiale verwysing na die Junior Suid-Afrikaanse Individuele Skale (JSAIS) en die Aanlegtoets vir Skoolbeginners (ASB) - Hanekom, Jurgens Dirk Michiel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.