Die gekombineerde effek van die 5D vir 5B chromosoomsubstitusie en die ph1c mutant op meiotiese paring tussen durumkoring en Thinopyrum distichum se chromosome - Du Plessis, Charlene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.