Die geskiedenis van die Vrouelandbouvereniging van die Kaapprovinsie, 1929-1933 - Loubser, Hester W.(Hester Willemien) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.