Die invloed van aktiewe leertyd op die bewegingsontwikkeling van hoerskoolmeisies in liggaamlike opvoeding - Krause, Yalda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. in Menslike Bewegingskunde) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.