Die invloed van die praktyk van belydenisaflegging op die geloofsontwikkeling van die adolessent - Ligthart, Philip(Philip Frederik),1967- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.