Die invloed van hormoon- en mineraaltoedienings op die chlorofilinhoud van die skil en groen skilkleur van Granny Smith-appels - Griessel, Hendrik Marthinus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric) -- Stellenbosch University, 1991.