Die invloed van musiekbeluistering op die angsvlak van 'n groep eerstejaar studente - Oosthuizen, Elizabeth Cornelia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.