Die invloed van progressiewe ontspanning op insomnie by chroniese manlike alkoholiste in inrigtingsverband - Conradie, Willem Stefanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.