Die invloed wat agtergrondmusiek in advertensies en tipe en vlak van betrokkenheid uitoefen op verbruikers se houding teenoor advertensie, houding teenoor handelsmerk en koopintensie - Nel, Etienne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (MComm)--Stellenbosch University, 1991.