Die korrelasie tussen geloof en openbaring as aanduiding van die aard van die Skrifgesag in die teologie van Prof. G.C. Berkouwer - Pieters, B. J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1991.