Die kulturele invloed van die apartheidsbeleid met besondere verwysing na geselekteerde Stellenbosse gemeenskappe - Janse, Rhe (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.