Die kultuurhistoriese bydrae van die 1820-setlaars aan die hand van geselekteerde bronne - Kriek, Dicey Cornelia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.