Die meganisme van sinkopname in blaarskyfies en wortelpunte van Phaseolus vulgaris L. - Van As, J. A.(Johannes Abraham) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.