Die Meisies-Tehuis te Graaff-Reinet, 1899-1926 : 'n eietydse antwoord op armoede en onderwys - Roux, Anton,1967- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.