Die Ned. Geref. Kerk en feminisme : 'n kerkhistoriese visie op die feminisme en die posisie van die vrou in die Ned. Geref. Kerk - Bezuidenhout, Nanette,1966- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.