Die omgewingsimpak van oopgroefmyne in groter Kaapstad - Geldenhuys, C. W.(Conrad Wilhelm) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.