Die onderrig van sterrekunde in die hellenistiese tyd met spesiale verwysing na Aratos - Du Toit, Marlene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Litt. et Phil..) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.